SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA! METEOROLOGII AU EMIS INFORMARE DE PLOI ȘI VIJELII

5622
SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA! METEOROLOGII AU EMIS INFORMARE DE PLOI ȘI VIJELII - furtuna-1528019363.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de vreme rea pentru următoarele ore, inclusiv în zona Dobrogei și a litoralului.
.
Potrivit meteorologilor, începând de duminică seară, de la ora 23, și până luni seară, 4 iunie, la ora 21, se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuate în sudul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Se vor semnala averse ce vor avea caracter torrential, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse.


În interval scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.


La Constanța, sunt așteptate ploi însoțite de tunete în cursul acestei nopți, dar și furtuni cu fulgere izolate mâine. Valorile termice vor fi oscilante și vom avea când 23 – 24 de grade, când 27 de grade pe timpul zilei, mai ales miercuri, 6 iunie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4297 secunde