SE STRICĂ VREMEA ÎN TOATĂ ȚARA! GRINDINĂ, FURTUNI ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE

1209
SE STRICĂ VREMEA ÎN TOATĂ ȚARA! GRINDINĂ, FURTUNI ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE - furtuna-1526278750.jpg

Articole recomandate

Vremea se strică în toată țara de azi. Veștile de la meteorologi nu sunt dintre cele mai optimiste. De azi, vremea se strică în aproape toată țara și sunt anunțate vijelii, grindină și descărcări electrice.


Cea mai afectată va fi zona de vest a României. De joi, însă, vremea se îndreaptă, iar în weekend temperaturile vor depăși din nou 25 de grade Celsius.

Meteorologii anunță că urmează câteva zile cu vijelii, grindină și descărcări electrice. De joi, ploile vor fi mai puține, iar în weekend temperaturile vor depăși 25 de grade.

"În prima parte a săptămânii chiar până joi, pot fi și cantități de apă însemnate, grindină, vijelii, descărcări electrice că si alea sunt periculoase", spune Elena Corduneanu, meteorolog Realitatea TV.

Luni, vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic, dar va fi instabilă, în mare parte din țară. Vor fi înnorări temporare și ploi pe arii relativ extinse, exceptând sud-estul și nord-vestul extrem unde acestea se vor semnala izolat.

Ploile vor fi mai frecvente și local mai însemnate cantitativ în sud-vest și în zonele deluroase și montane, unde vor fi și condiții de grindină. Pe arii restrânse, se vor semnala descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în Dobrogea, dar trecător și în celelalte regiuni, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4926 secunde