Se schimbă traficul în stațiunea Mamaia. Limită de viteză 50 km pe oră și fără viraj la stânga

433
Se schimbă traficul în stațiunea Mamaia. Limită de viteză 50 km pe oră și fără viraj la stânga - seschimbatraficul2-1591631275.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, autoritățile locale impun mai multe schimbări în traficul din stațiunea Mamaia.

"Măsurile vor intra în vigoare având în vedere începerea sezonului estival și a creșterii numărului de turiști care vor tranzita stațiunea Mamaia", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Astfel, se limitează viteza maximum admisă pe bulevardul Mamaia, în stațiune, la 50 km/h, iar traficul la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia se modifică.

Șoferii care vin din direcția Pescărie spre Năvodari vor putea merge strict înainte, pe trei benzi de circulație, banda nr. 1 cu prioritate, iar benzile nr. 2 și 3 fără prioritate, iar cei din direcția Năvodari spre Constanța, toate cele trei benzi vor efectua viraj la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu.

De asemenea, cei care circulă din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari o vor lua înainte pe cele două benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari. Iar, din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie, se va putea efectua virajul la dreapta pe două benzi de circulație.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3396 secunde