Se schimbă sensul de circulație pe două străzi pentru fluidizarea traficului

592
Se schimbă sensul de circulație pe două străzi pentru fluidizarea traficului - seschimbasursaprimariaconstanta-1584103141.jpg

Articole recomandate

Pentru evitarea formării de ambuteiaje și pentru fluidizarea traficului rutier, începând de săptămâna viitoare, se schimbă sensul de circulație pe două străzi din cartierul Tomis II, după cum urmează: strada Dumbrava Roșie devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada Mircea cel Bătrân; pe strada Bogdan Vodă se instituie sens unic, dinspre strada Mircea cel Bătrân spre bulevardul Mamaia.

Decizia a fost luată de Comisia de Circulație, în urma solicitărilor primite de la grupurile de locatari din zonă, cu avizul Poliției Rutiere. Tot de săptămâna viitoare, pe aleea Argeșului din cartierul Tomis Nord se va circula în regim de sens unic, dinspre aleea Capidava.

Participanții la trafic sunt rugați de primăria municipiului Constanța să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6313 secunde