Se întrerupe curentul. Ce constănțeni sunt afectați

179
Se întrerupe curentul.  Ce constănțeni  sunt afectați - curent-1517851871.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii vor rămâne și astăzi fără curent electric. Întreruperile se datorează lucrărilor anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare.

Din această cauză, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță, astăzi, 6 februarie, întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, în județul Constanța, în intervalul 8.30-16.30 vor rămâne fără curent consumatorii cu domiciliul în localitatea 23 August, RAJA Puțuri Dulcești, Complex turistic 23 August (întrerupere circa două ore dimineața și două ore după amiază).

În municipiu, în schimb, constănțenii care locuiesc pe bulevardul 1 Mai nr. 2, bloc J 10, scările A, B vor rămâne în beznă în același interval de timp. Și la Năvodari întâlnim exact aceeași situație, aici fiind afectată localitatea Cogealac, cu străzile Poștei și Liliacului. Întreruperile se vor face în intervalul 9.00-17.00.

Nici localitatea Poarta Albă nu scapă, aici rămânând fără curent zona de nord, cu străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiƫei, Teiului, Coloanelor, Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei. La fel se va întâmpla și în localitatea Mereni, ȋntreruperile fiind valabile între orele 9.00-17.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Stire din Social : Localități fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.4709 secunde