Se face curățenie în oraș! „Fiecare dintre noi trebuie să contribuie!”

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 22 Februarie 2020 200
Autoritățile publice locale organizează, constant, acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor din Constanța, dar, „nimic nu se poate face fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din oraș”, arată reprezentanții Primăriei Constanța. 


Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, angajații primăriei împreună cu cei ai firmei de salubrizare au strâns gunoaiele adunate pe străzile Semănătorului, Dionisie cel Mic, Barbu Delavrancea și aleea Cerbului, au curățat domeniul public și au igienizat și deratizat platformele supraterane de deșeuri. 


De asemenea, în cursul săptămânii s-a intervenit și pentru igienizarea pasajului pietonal de pe strada Ștefan cel Mare, unde a fost spălată și strada. 


„Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei