Se fac angajări pentru Centrul de Sănătate din Năvodari

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 17 Februarie 2020 364
Autoritățile sunt decise ca până la jumătatea lunii aprilie să deschidă Centrul de Sănătate Multifuncțional din Năvodari. În ultima perioadă, primarul Florin Chelaru și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, au făcut mai multe drumuri la București, pentru obținerea avizelor necesare, dar și pentru a se asigura dotarea unității cu aparatură de ultimă generație.

Semn că pregătirile sunt pe ultima sută de metri este și faptul că reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” au scos la concurs mai multe posturi pentru această structură; este vorba despre 8 posturi de asistenți medicali generaliști, un post de asistent medical de laborator și două posturi de îngrijitoare. Cei interesați pot depune dosarele până pe 6 martie, selecția urmează să se desfășoare pe 10 martie, proba scrisă a concursului pe 12 martie, afișarea rezultatelor pe 13 martie, iar contestațiile vor putea fi depuse până pe 16 martie.

Reamintim că primarul Florin Chelaru preciza, în urmă cu puțin timp, faptul că nu vor fi probleme în găsirea personalului medical, deja medici și asistente medicale din localitate trimițând adrese că sunt interesate să lucreze la noul centru. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei