Se deschide Târgul de iarnă de la Pavilionul Expozițional

374
Se deschide Târgul de iarnă de la Pavilionul Expozițional - pavilionexpozitionalconstanta-1481545769.jpg

Articole recomandate

Astăzi se deschide oficial Târgul de iarnă de la Pavilionul Expozițional. Acesta este la prima ediție și este organizat de Centrul Cultural Teodor Burada, in perioada 12 - 23 decembrie 2016.


Evenimentul debutează cu Ansamblul de colindători "Junii din Albești", care vor interpreta colinde tradiționale românești, dar și colinde specifice zonei Dobrogei, începând cu ora 14, în fața Consiliului Județean Constanța. Colindătorii vor pleca apoi către Pavilionul Expozițional Constanța, unde îi vor întâmpina pe constănțeni la deschiderea Târgului de iarna, începând cu ora 17. 


Târgul de iarna va debuta cu Concursul de ornat brazi, unde vor participa numeroase școli din județul. O altă surpriză a târgului ste Concursul de desene 3D, un concept unic pe piața constănțeană, organizat de studenții Facultății de Arte ai Universității "Ovidius".
Și, pentru ca distracția să fie completă, pe scena mare a Pavilionului Expozițional vor urca artiști de renume. Băieții de la Proconsul vor deschide Târgul de iarnă, cu un concert incendiar. Ana Lesko, Lidia Buble, Pepe, Mihai Mărgineanu, Fuego, DJ Rino și Silvia, sunt doar câteva dintre vedetele care vă vor ține aproape de scena pavilionului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.323 secunde