Se caută culegători de fructe pentru Olanda

194
Se caută culegători de fructe pentru Olanda - secautaculegatori-1567354944.jpg

Articole de la același autor

Un număr de 428 de locuri de muncă le sunt puse la dispoziție șomerilor, în această perioadă, prin intermediul rețelei EURES România. Cele mai multe oferte sunt valabile în Olanda, unde sunt libere posturi de culegători de fructe, instalatori sanitari, muncitori în sera de flori, muncitori în producția de roșii, muncitori necalificați în grădinărit etc. În Germania, angajatorii caută cu disperare electricieni, ajutoare la curățenie, bucătari, cameriste, consultanți IT, manager recepție, manipulanți de mărfuri, menajere, pictori-decoratori. Mai departe, în Austria, este nevoie de faianțari, instalatori sanitar și de încălzire, lăcătuși mecanici în construcții.


Numărul ofertelor scade în Norvegia, aici căutându-se mecanici auto, montatori folii ferestre/parbrize mașini, ospătari, tâmplari, dulgheri. În Spania, la mare căutare sunt tehnicienii mecanici și electrici la întreținere echipamente, în timp ce în Slovacia, patronii vor sticlari, iar în Slovenia,  programatori.


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. (M.Ș.) 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Iulie 2019
Stire din Social : Bucătarii, la mare căutare
Pagina a fost generata in 0.5456 secunde