Se caută bucătari care să lucreze în Germania

238
Se caută bucătari care să lucreze în Germania - secautabucatari-1568412456.jpg

Articole de la același autor

În fiecare lună, angajatorii din Spațiul Economic European pun la dispoziția celor în căutarea unui loc de muncă, oferte care mai de care mai generoase. Pentru săptămâna aceasta, șomerilor li se oferă 320 posturi, majoritatea în Germania. Aici se caută, în mare parte, electricieni, ajutoare la curățenie, bucătari, bufetieri, cameriste, dar și manageri recepție, manipulanți de mărfuri, mecanici mașini de prelucrare a plasticului, menajere, iar lista poate continua. 


În Austria, în schimb, patronii caută faianțari, instalatori sanitari și de încălzire, lăcătuși mecanici în construcții, tâmplari, iar în Olanda este nevoie de culegători de fructe. Mai departe, în Norvegia, la mare căutare sunt mecanicii auto, tâmplarii, dulgherii, vopsitorii auto, în timp ce în Franța este nevoie de vopsitori și tinichigii auto. 


Numărul locurilor de muncă scade considerabil în Slovacia, Irlanda și Polonia, unde șomerii pot lucra ca și sticlari, operatori mașini de frezat, programatori.


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3099 secunde