Schimbare de planuri! Viorica Dăncilă nu mai ține ședință de Guvern

257
Schimbare de planuri! Viorica Dăncilă nu mai ține ședință de Guvern - image201810102275099170vioricada-1571043026.jpg

Articole recomandate

Viorica Dăncilă mai face azi o ședință de Guvern! E programată la ora 13.00 și, din nou, hotărârea prin care 1,4 miliarde de lei ar ajunge la primari lipsește de pe ordinea de zi. Premierul demis a promis banii indiferent de rezultatul moțiunii de cenzură. După ce Guvernul a picat, Dăncilă nu s-a grăbit să-i redirecționeze. A transmis, însă, prin purtătorul de cuvânt, că actul nu a fost gata, dar va fi adoptat în ședința viitoare. 


1,4 miliarde de lei. Aceasta e suma pe care Viorica Dăncilă a promis-o primarilor, chiar dacă moțiunea de cenzură trece sau pică la vot. Viorica Dăncilă nu s-a ținut de cuvânt. A transmis prin purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, că actul va fi adoptat în următoarea ședință de guvern, Însă Hotărârea de Guvern lipsește din nou de pe ordinea de zi. 




Primarii încă așteaptă mult-promisa hotărâre de Guvern. Și au atras atenția în mai multe rânduri că fără acești bani nu pot asigura plata salariilor până la sfârșitul anului. Cabinetul demis ar putea decide să introducă Hotărârea de Guvern pe ordinea suplimentară.

De cealaltă parte, însă, Opoziția a somat Ministerul Finanțelor Publice să oprească acest tun din bani publici, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7873 secunde