Sărbătoare cu dans, muzică și multă dragoste, de Dragobete, la Cumpăna

259
Sărbătoare cu dans, muzică și multă dragoste, de Dragobete, la Cumpăna - dragobetecumpana1-1488126810.jpg

Articole recomandate

Locuitorii comunei Cumpăna nu au putut lăsa nesărbătorită ziua iubirii, Dragobetele, așa că au încins o petrecere în Casa de Cultură din localitate, cu multă muzică, dansuri și dragoste. 


Spectacolul, intitulat "De Dragobete - Iubește Românește", a reunit ansamblurile "Româncuța", "Mugurașii Cumpenei" și "Speranța", Școala de dans "Laura Bogorodea", Școala de balet "Nicolae Spirescu", alături de soliștii Cătălin Câmpeanu și Ștefania Luzinschi. De asemenea, pe scenă au urcat Ileana Șipoteanu, Mirela Pană, Emilia Plătică, Ionuț Dulgheriu. 


În cadrul evenimentului, spectatorii au avut ocazia de a întinde o mână de ajutor Luizei, o elevă de 12 ani din localitate, care se află într-o luptă nedreaptă cu o boală necruțătoare. Sub moto-ul "Iubește românește - Mărțișor pentru Luiza", părinții, dar și copiii au făcut donații pentru a ajuta la salvarea vieții Luizei. 


"Locuitorii comunei Cumpăna sunt buni români, care respectă cu sfințenie tradițiile românești. De aceea, această sărbătoare, la fel ca și alte evenimente, este bine primită de localnici. Am organizat această petrecere pentru a reaminti tinerilor de origini. De Dragobete, cuplurile tinere și cele vârstnice s-au întâlnit pentru ca iubirea lor să țină tot anul, precum a păsărilor ce se «logodesc» în această zi, pentru a omagia perpetuarea vieții pe pământ, pentru păstrarea vie a dragostei unul față de celălalt și a dragostei față de semeni. 


Suntem convinși că, indiferent de vârstă, sufletul rămâne veșnic tânăr și îndrăgostit, motiv pentru care locuitorii comunei Cumpăna au fost alături de noi pentru a sărbători împreună dragostea, cel mai sublim sentiment al omului", a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4651 secunde