Sancțiuni pentru cei care aruncă deșeurile la întâmplare

269
Sancțiuni pentru cei care aruncă deșeurile la întâmplare - sanctiuni-1575669008.jpg

Articole de la același autor

Activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile pe domeniul public sunt intensificate de polițiștii locali. Cu toate acestea, oamenii legii se confruntă în continuare cu noi situații. 


Doi bărbați au fost descoperiți zilele trecute în timp ce goleau autoutilitarele pline cu deșeuri inerte (pământ amestecat cu resturi vegetale) pe domeniul public. Incidentele au avut loc în zona industrială și lângă tunelul CFR din zona Spitalului CF Constanța. Ambii conducători auto au fost sancționați cu amendă de 3000 de lei fiecare, pentru depozitare deșeuri pe teren liber de construcții și au primit sancțiune complementară de ridicare a deșeurilor și predare la locurile special amenajate. 
Tot în această săptămână, polițiștii locali au depistat un bărbat care arunca din autoturism doi saci cu moloz la platforma de colectare de pe strada Făgetului. Bărbatul a fost amendat cu 400 lei.


Materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța - zona Poarta 9. Situațiile acestea ar fi putut fi evitate dacă persoanele în cauză respectau normele legale.
Persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6103 secunde