Sanatoriul Techirghiol a primit trofeul "Hercules"

343
Sanatoriul Techirghiol a primit trofeul

Articole de la același autor

Mulți ani la rând, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a ocupat locul l în topul stațiunilor balneare românești. Anul acesta, unitatea medicală a primit, în plus, trofeul "Hercules" al Congresului Național de Balneologie, cel mai înalt titlu onorific instituit pentru calitate.


Trofeul a fost decernat în cadrul evenimentului mai sus menționat, care a avut loc, luna aceasta, la Galați, unde au luat parte peste 300 de specialiști din toată țara, dar și invitați din străinătate. 


Congresul a reunit cercetători științifici, profesori universitari, oficialități locale, cadre medicale din țară și din străinătate. De la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol au participat 13 medici cu lucrări care au reflectat preocupările majore ale centrului de cercetare științifică din cadrul instituției, rezultatele obținute în tratamentele terapeutice de excepție oferite de apa și nămolul de Techirghiol și nu numai. Totodată, manifestarea de la Galați a prefațat șirul evenimentelor științifice dedicate aniversării a 120 de ani de balneologie la Techirghiol ce se vor desfășura la sfârșitul lunii septembrie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5775 secunde