Sănătatea începe din farfurie!

790

Articole de la același autor

Pentru al cincilea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu, a demarat programul "Sănătatea începe din farfurie". Scopul activității este de a aduce educația gastronomică în școli și contribuie la formarea unor obiceiuri de mâncat sănătoase. 


Astfel, la începutul acestei săptămâni, 680 de elevi din Constanța au participat la program și au învațat să cunoască alimentele și produsele naturale și să facă alegeri conștiente pentru o nutriție mai sănătoasă. În Constanța, "Sănătatea începe din farfurie" se derulează în Școala gimnazială nr. 24 "Ion Jalea" și Școala gimnazială nr. 43 "Ferdinand". 


Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, senior lecturer în cadrul American Hotel Academy, lector colaborator al Academiei Culinare "Exclusive" din Moscova și Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie, a mers din școală în școală, pentru a interacționa direct cu copiii. 


"Împreună cu echipa sa, Chef Cezar Munteanu susține prezentări interactive despre fructe și legume și îi invață pe elevi să recunoască și să evalueze alimentele și să devină mai conștienți de propriile alegeri. Aceștia primesc materiale informaționale adiționale pentru acasă, atât pentru copii, cât și pentru părinți", a explicat Cristi Mitea, managerul Selgros Constanța. 


Mai mult decât atât, programul deschide în 2017 și o competiție pentru elevii din școlile vizitate, premiul cel mare pentru clasa câștigătoare constând într-o tabără de tip "Cooking Camp". 


În 2016, peste 7.300 de elevi din clasele 0 - IV din 14 județe și București au participat la inițiativa Selgros. Programul "Sănătatea începe din farfurie" a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru "Cea mai bună campanie de responsabilizare socială din industria FMCG", atribuit în cadrul Galei Premiilor PIAȚA. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5965 secunde