Sâmbătă, se deschide Tărâmul Magic al Crăciunului, la Constanța

622

Articole de la același autor

Tărâmul Magic al Crăciunului își deschide porțile sâmbătă, 8 decembrie, la Constanța, în Parcul Tăbăcăriei, Țara Piticilor. Cu acest prilej, Gașca Zurli îi invită pe toți copiii la concert, începând cu ora 17.

Povestea Tărâmului Magic al Crăciunului, care va deveni centrul spiritual și de entertainment al orașului de-a lungul a 30 de zile, din 8 decembrie 2018 până în 8 ianuarie 2019, începe acum.

În fiecare zi, în fosta Țară a Piticilor, copiii din toate categoriile de vârstă vor putea lua parte la ateliere de lucru și creație, vor putea viziona spectacole și scenete, se vor putea distra și amuza cu animatorii și îl vor întâlni pe Moș Crăciun, care va veni la Constanța special pentru acest eveniment.

Așadar, începând din 8 decembrie 2018 și până pe 8 ianuarie 2019, în Tărâmul Magic al Crăciunului se vor recrea mai multe tipuri de spații, cu ajutorul personajelor din basmele copilăriei noastre, dar și al poveștilor moderne. În fiecare spațiu va avea loc câte o activitate, fie că vorbim despre teatru, dans, activități instructive și distractive din sfera jocurilor minții, creativității și perspicacității.

Astfel, din simplu public, copiii, dar și însoțitorii lor de toate vârstele vor deveni parte din poveștile care se rescriu în chiar momentul desfășurării acțiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanți și transformându-se în amintiri de neuitat. Scena evenimentului, un frumos castel de poveste, va găzdui spectacole și evenimente pentru copii și multe surprize.

De asemenea, cei mici vor putea participa la diferite activități care vor avea loc în Atelierul de jucării, Atelierul de magie, Casa Hobbiților, Atelierul Pinguinilor muzicali și în Ambasada lui Moș Crăciun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Anda Adam, concert la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5853 secunde