Salată de icre fără icre și cu extract de gândaci. Produsele din comerț sunt pline de conservanți și aditivi periculoși
Articole de la același autor
Comentează știrea
Lenea e principalul cumparator al acestor asa zise icre !.Cand am pofta de icre..le cumpar si le pregatesc acasa...
In Romania nu exista, sau nu stiu eu sa existe, o institutie care sa verifice si sa elimine din piata alimentele toxice. Se creaza un cerc vicios in care suntem imbolnaviti ca apoi sa fim tratati cu medicamente scumpe si la fel de toxice.
in franta, la piata, la vanzatorii arabi gasiti sofran cu amestec de 70% ptaf de caramida rosie. adica argila. stiind ca 1kg de sofran costa 1000 euro......dar macar argila este buna la stomac. problema este ca in Europa media de viata intr-un secol a crescut cu 30 de ani.bunicii nostri mancau "sanatos" dar o mierleau la 55-65 de ani. azi la 70 jucam tenis, facem joging si mergem la fetite.....pe cine sa mai credem??? sigur ca sunt si producatori necinstiti, dar nu trebuie sa intoxicam consumatorii ,sa generalizam. dece nu se spune nimic de publicitatea tv unde zilnic se propun medicamente ,pasta de dinti ,regimuri de slabire, toate nule si periculoase? se mai si adauga ipocrit ca daca nu au efect .....sa mergi la doctor.....
Alimentatia proasta duce la gedradarea sanatatii si a capacitatii fizice si psihice umane.Asadar,este clar o problema de siguranta nationala si at trebui ttratata ca atare. Miliarde de euroi s-at economisi daca romanii ar manca sanatos. Nu se vrea. Sunt unii care castiga enorm din bolile si suferintele compatriotilor.Avem ticalosi romani care ne ucid cu buna stiinta,protejati de legi antiromanesti.