"Să discute din poziții egale". Vezi inițiativa ministrului Muncii!

94
Violeta Alexandru a declarat că vrea să desființeze ghișeele din casele de pensii, astfel încât pensionarii și funcționarii să discute din poziții egale. În primă fază, ministrul Muncii va cere caselor de pensii din București să reamenajeze spațiile.

"M-a uimit că, în continuare, pensionarul în baston trebuie să stea cu spatele inconvoiat ca să poată să vadă ochii funcționarului printr-o ușiță mic pusă la o înălțime la care spatele său este foarte înconvoiat", a declarat ministrul Muncii la Digi24.

Violeta Alexandru a a fost impresionată de faptul că, și în ziua de azi, între funcționari și pensionari încă există un zid. "Ar trebui să stea pe picior de egalitate, la o masă, spre exemplu, fără niciun zid între ei, amândoi în aceeași poziție în care să poată vorbi de la egal la egal, cu hârtiile pe masă. Lucrurile să fie transparente, nu într-o relație funcționar-pensionar. Am să fac un gest firesc, am să cer caselor de pensii din București să reamenajeze spațiile fără investiții substanțiale, ci montând o masă", mai explicat aceasta.

Ministrul a discutat cu colegii care au în subordine instituții care interacționează cu cetățenii despre această propunere, aceștia fiind de acord să se alinieze modificării. Violeta Alexandru nu a dorit să precizeze cine sunt colegii care au fost de acord cu propunerea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.261 secunde