"S.O.S Sprijin Obiectiv Stil", gală organizată pentru femeile bolnave de cancer

236

Articole de la același autor

Duminică, 9 decembrie, ora 16.00, la Mandala Events (hotel "Parc") va avea loc Gala "Dăruim frumusețe", care are ca obiectiv recunoașterea frumuseții interioare și exterioare a doamnelor înscrise în Programul "S.O.S Sprijin Obiectiv Stil". Pentru a veni în sprijinul bolnavelor de cancer, va fi organizat și un spectacol caritabil susținut de Mihai Trăistariu, Ionuț Galani, Mircea Cazan, Ansamblul "Astras", Rodica Șerban, Georgeta Drăgălin și alții. Prețul unui bilet este 50 lei. 


În cadrul acestui program au fost înscrise mai multe femei, care au beneficiat de îmbunătățiri ale aspectului exterior prin proceduri cosmetice, haine și peruci. În ceea ce privește perucile, acestea au fost asigurate de Jiva Hair Boutique din Constanța. 
Schimbările au putut fi posibile datorită a șase tinere, care și-au dorit să le redea zâmbetul pe buze și încrederea celor care au avut ghinionul de a fi diagnosticate cu cancer.


Într-o primă fază, au fost înscrise opt femei puternice, care au avut curajul să-și spună pe Facebook drama prin care au trecut, iar echipa SOS le-a ajutat să-și regăsească frumusețea pe care, dealtfel, nu și-au pierdut-o niciodată. Astfel, ele au beneficiat de tratamente faciale, au fost machiate și au fost învățate să se aranjeze, li s-au refăcut sprâncenele care au căzut în urma tratamentelor etc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Social : Premii uriașe la tragerile loto din week-end
Pagina a fost generata in 1.0064 secunde