Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Social

S-a deschis primul club de socializare privat pentru adolescenții din Constanța

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018
de Mirabela ȘERBĂNESCU
Citeste articolul
Social Club
Eu sunt adolescent și chiar mi se pare o idee extrem de bună. Locul este amenajat pe placul nostru, atmosfera este una foarte placuta si consider că această afacere va avea succes. Pe lângă faptul că localul dă o notă de superioritate necomercializând băuturi alcoolice și interzicând fumatul astfel încât tinerii își pot petrece timpul liber într-un mod sănătos, viitoarele ateliere anunțate în acest articol vor contribui la culturalizarea acestora. Felicitări pentru inițiativă!
de la Anonim
social
"părinții pot sta liniștiți, deoarece în această locație nu se vând băuturi alcoolice, iar fumatul este interzis", de parcă acestea ar fi unicile probleme adolescentine. Ați găsit soluția pentru tinerii in derivă?! Cred ca mai bine ați transforma locul într-un complex sportiv pentru tineri sau ateliere de creatie, altfel ideea este nocivă pentru tineri, dar profitabilă pentru inițiatori. Pe scurt, o altă mizerie de așa-zis club pentru specia vorace hibridă a noilor bipezi decelerati.
de la Marga Radu Costin
o mare prostie
Asta mai lipsea ..cluburi ptr. tineri ..faceti cate unul in fiecare cartier pe modelul club ptr. pensionari ...elevii si asa nu se duc la scoala acum vor fi gasiti la club ..bar etc. faceti si cateva camere ptr. a face sex doar nu o sa citeasca ziarul si sa joace table ..ce mizerie de autoritati ..
de la Darius
S-a deschis primul club de socializare privat pentru adolescenții din Constanța
Tinerri prefera baruri! Club de socializare nu are traducera in limba Romana. este imprumutat de la Americani! Planul dvstra=0
de la nino1
Social Sănătate Eveniment
Sport Cultură-Educație Politică
Economie Actual Fun
Arhiva