S-a dat startul! Pensionarii își pot depune cererile pentru biletele de tratament

211
S-a dat startul! Pensionarii își pot depune cererile pentru biletele de tratament - batranicoadacasadepensiigf10-1485867201.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să intre în posesia unui bilet de odihnă și tratament își pot depune începând de mâine cererile la Casa Județeană de Pensii (CJP). 


Pensionarii vor avea de ales o stațiune în care ar vrea să meargă, pentru care vor achita jumătate din pensia brută. În plus, în cazul celor care încă lucrează cu contract de muncă, aceștia vor trebui să plătească și 50% din salariul brut pe care îl câștigă la locul de muncă. 


De precizat că vârstnicii care doresc să intre în posesia biletelor disponibile sunt obligați să se prezinte la CJP cu talonul de pensie, actul de identitate și o trimitere de la medicul de familie, din care să rezulte numele stațiunii recomandate pentru efectuarea tratamentului. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al CJP, Kristina Mutiș, acordarea prestațiilor privind tratamentul balnear se face prin atribuirea de bilete solicitanților, în limita numărului de locuri asigurate în unități din proprietatea CNPP, precum și a numărului de locuri contractate cu alte unități de profil și a sumelor alocate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Social : Pensionarii,  fericire maximă!
Pagina a fost generata in 0.6209 secunde