Pentru a putea trece mai ușor peste vremea rea

Rompetrol își întâmpină clienții în benzinării cu ceaiuri calde

354
Rompetrol își întâmpină clienții în benzinării cu ceaiuri calde - rompetrol-1484052687.jpg

Articole de la același autor

Nici nu a trecut bine valul de zăpadă și ger care a lovit România zilele trecute, că meteorologii ne dau noi vești proaste. Din această seară, ninsorile abundente se întorc și vor afecta întreg sud-estul țării, în timp ce în restul teritoriului va persista gerul puternic. 


În aceste sens, Rompetrol anunță că toți clienții care alimentează în benzinăriile Rompetrol-Hei vor primi gratuit ceaiuri calde. "Ne pregătim de vremea rece și zăpezi abundente! Continuăm să fim alături de clienții noștri și oferim gratuit ceaiuri calde tuturor celor care alimentează în benzinăriile Rompetrol - Hei în zilele de 10 și 11 ianuarie. Vă așteptăm cu drag!", a anunțat KMG International pe pagina sa de Facebook. 


Această decizie a Rompetrol nu este singurală, după ce, la finele săptămânii trecute, compania a pus la dispoziție în mod gratuit apă, mâncare și băuturi calde tuturor clienților, și nu numai, blocați pe Autostrada Soarelui de viscol. 


Amintim că peste 140 de persoane, angajați și clienți, între care și 10 copii, au fost blocate timp de aproape două zile în benzinăriile Rompetrol de pe autostrada A2, compania punând gratuit la dispoziția acestora mâncare și băuturi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.226 secunde