Românii vor putea intra în Egipt doar cu test negativ de COVID din 15 august

156
Românii vor putea intra în Egipt doar cu test negativ de COVID din 15 august - bigegipt8vefm-1597079441.jpg

Articole recomandate

Autoritățile egiptene au anunțat, luni, care sunt noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Arabe Egipt, măsuri care vor intra în vigoare la data de 15 august 2020, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.


Conform informațiilor comunicate public de către autoritățile egiptene, cetățenii străini care se deplasează în Republica Arabă Egipt, inclusiv cetățenii români, trebuie să prezinte la punctele de trecere a frontierei, în mod obligatoriu, un test molecular negativ (tip PCR) pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior efectuării călătoriei. Măsura nu se aplică persoanelor care sosesc prin intermediul curselor aeriene directe pe aeroporturile din Sharm El Sheikh, Taba, Hurghada, Marsa Alam și Marsa Matrouh.


Totodată, potrivit noilor măsuri, persoanele care doresc să efectueze deplasări în/din Guvernoratul Sinaiul de Sud din/către alte localități aflate în Republica Arabă Egipt trebuie să prezinte, în mod obligatoriu, un test molecular negativ (tip PCR) pentru infecția cu SARS-CoV-2, în condițiile menționate anterior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6489 secunde