Românii preferă produsele fabricate în România

200
Românii preferă produsele fabricate în România - romaniiprefera-1544461007.jpg
Când vine vorba despre produsele alimentare, de îngrijire personală și de curățenie, consumatorii români pun calitatea și siguranța pe primul loc.

Doi din trei români aleg produsele de consum care le oferă cel mai bun raport calitate-preț, iar pentru 51%, calitatea este mai importantă decât prețul, se arată într-un studiu recent care vizează produsele fabricate în România. În plus, înainte de a decide să cumpere un articol, jumătate dintre consumatori se asigură că produsele conțin ingrediente sigure și de calitate.

Produsele autohtone răspund nevoilor consumatorilor români, bucurându-se de o mare apreciere în rândul acestora.

96% dintre consumatorii români includ în coșul lor lunar de cumpărături produse alimentare, de curățenie și de îngrijire personală românești. Mai mult, 80% dintre ei caută în mod special produsele autohtone când merg la cumpărături, fie alegându-le de pe rafturi în locul celor străine, ori de câte ori au ocazia (51%), fie alegând anumite magazine, tocmai pentru că oferta acestora include produse românești (29%).

Mai mult de trei sferturi dintre cei ce aleg cu precădere produsele "Fabricat în România" ar fi dispuși să plătească cu 30% în plus, în medie, pentru acestea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1567 secunde