Robin and the Backstabbers, album nou, lansat la Doors Club

131
Robin and the Backstabbers, album nou, lansat la Doors Club - untitled-1575898791.jpg

Articole de la același autor

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 13 decembrie 2019, la Doors Club, în Constanța (str. Traian nr. 68A) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (presale). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei (în limita stocului rămas).



De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – noul cântec Robin and the Backstabbers. Cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi, Vladivostok 2 aduce cu el zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok.

Albumele anterioare ale formației au stârnit reacții entuziaste din partea criticii de specialitate, iar cel nou se va alinia cu siguranță standardelor cu care trupa și-a obișnuit fanii.

Achiziționarea biletelor în regim online nu include rezervarea locurilor la scaune. Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.iabilet.ro. Rezervarea locurilor la scaune pentru cei care au achiziționat deja biletul online se va face la nr de tel 0763661622.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3855 secunde