Ridesharing-ul intră de astăzi în legalitate. Guvernul a adoptat OUG

369
Ridesharing-ul intră de astăzi în legalitate. Guvernul a adoptat OUG - mczoyxnopwm4zjnjmdc3yta2mzbhy2e3-1561485689.jpg

Articole recomandate

Ridesharing-ul intră de astăzi în legalitate. Guvernul a adoptat Ordonanță de Urgență care reglementează activitățile de pe platformele de tip ridesharing.

Săptămâna trecută sute de taximetriști au protestat din nou împotriva platformelor Uber, Bolt și Clever.

Viorica Dăncilă - premierul României: "Astăzi adoptăm proiectul de act normativ privind reglementarea serviciilor alternative de transport de persoane prin intermediul unor aplicații digitale, un proiect pe care l-am discutat săptămâna trecută în prima lectură. Vom stabili o formulă care să asigure transportul pasagerilor în condiții de siguranță, care să încurajeze concurența, astfel încât cetățenii să poată opta pentru serivcii de cât mai bună calitate."

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marți, că românii au acum posibilitatea de a decide cu cine vor să călătorească, cele două domenii de transport fiind capabile să concureze în termeni de egali. Acesta a adăugat că "s-au obținut toate avizele în timp record pentru un proiect de asemenea anvergură. Azi (marți, n.r.) am obținut și avizul CES-ului iar acest lucru ne-a permis să-l ridicăm pe ordinea de zi", informează digi24.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6749 secunde