REVIN PLOILE! Vreme instabilă până la sfârșitul lunii iulie

2464
REVIN PLOILE! Vreme instabilă până la sfârșitul lunii iulie - sfaturivremeploioasa-1531811717.jpg

Articole recomandate

Începând de marți, revin ploile în mai multe zone din țară. Miercuri și joi vremea va fi instabilă în toate regiunile, iar temperaturile vor scădea. Meteorologii spun că precipitațiile vor continua până la finalul lunii iulie.
 
Miercuri, vreme în general instabilă. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice frecvent în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona montană și local în celelalte regiuni. Pe arii restrânse vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în special la munte, dar și asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21-22 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 31 de grade la Giurgiu si Călărași.


În București, spre seară vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Dimineața, 16-18 grade si temperatura maximă, in jurul a 29 de grade.


Joi, vremea se va menține instabilă în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse, trecător însoțite de descărcări electrice, pe arii extinse în nordul și centrul țării, precum și în zonele de deal și munte și local în celelalte regiuni. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat pot fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în sud-vest și sud, dar și la munte, cu viteze mai mari în Carpații Meridionali. Temperaturile maxime nu mai ajung la 30 de grade, vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, cu cele mai mari valori în sud.


În București, vremea va fi în general instabilă. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Dimineata, 17-19 grade si temperatura maximă, 27...29 de grade.


Potrivit meteorologilor, ploile vor continua în toată luna iulie, temperaturile urmând să fie tot modeste în cea mai mare perioadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 15 Iulie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea, azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4007 secunde