Revin ploile la Constanța

264
Revin ploile la Constanța - vremear-1518547443.jpg

Articole de la același autor

Vremea se strică iar la Constanța și sunt așteptate ploi însemnate cantitativ. Potrivit informării emise de Administrația Națională de Meteorologie, până mâine după-amiază, în jurul orei 15, se vor semnala precipitații în extindere, moderate și local însemnate cantitativ, intensificări ale vântului. Ploile vor porni dinspre sud-vest și vor cuprinde toată țara. În sudul și în estul teritoriului, se vor cumula total 15 - 20 de litri pe metru pătrat și pe spații restrânse, în special la deal și la munte, peste 25 - 30 de litri pe metru pătrat.

În Dobrogea va ploua, în Câmpia Română vor predomina ploile, în Câmpia de Vest se vor semnala precipitații mixte, iar în restul țării vor fi mai ales ninsori. Se va depune strat de zăpadă, local consistent în zonele montane și submontane, iar în a doua parte a intervalului, și în Moldova. Începând din această seară, precipitațiile vor fi în restrângere către est-nord-est. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor. Vor fi perioade de timp cu rafale de 45-55 de km pe oră în sud, în centru și în vest, iar la munte peste 70-80 de km pe oră, astfel că ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută. Vor fi condiții pentru depuneri de polei sau ghețuș.

La Constanța, ploile se vor intensifica în cursul zilei de astăzi. Vântul va sufla cu putere, chiar și de până la 50 de km pe oră. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, rafalele se vor mai domoli și termometrele vor indica minimum 2 grade.

Mâine, vor fi nori în cursul dimineții, după care se va arăta soarele. Valorile termice se vor încadra între 1 și 7 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7712 secunde