Revin ninsorile la Constanța!

372
Revin ninsorile la Constanța! - vremea1-1521048350.jpg

Articole de la același autor

Vremea este caldă, deocamdată, la Constanța, dar se pare că iarna ne mai pregătește un episod în week-end și la începutul săptămânii viitoare.


Meteorologii anunță temperaturi ridicate astăzi și mâine, însă de duminică revin gerul și ninsorile.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Peste noapte, este posibil să plouă, iar aversele vor fi însoțite de descărcări electrice.


Mâine, va fi la fel de cald și vom avea soare toată ziua, iar pentru sâmbătă sunt prognozate 16 grade pe timpul zilei. Duminică, însă, se răcește semnificativ și vom avea vânt cu amestec de ploaie și zăpadă. Maxima termică abia dacă va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte, sunt așteptate ninsori în averse și termometrele vor indica minimum -4 grade.


Luni, va fi și mai frig și se vor mai semnala ninsori. Vor fi între -2 și 2 grade. Marți rămâne același regim termic, dar vom avea parte de averse mixte de ploaie și ninsoare și pe timpul zilei, și noaptea. Lapovița va fi însoțită de vânt puternic.


Miercuri și joi, precipitațiile contenesc, dar încă este destul de frig. Abia de vineri încep să mai crească gradele în termometre, până pe la 4 grade pe timpul zilei și -1 grad noaptea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.465 secunde