Restricții în piețele din Constanța. Nu intră mai mult de 10 – 20 de persoane!

239
Restricții în piețele din Constanța. Nu intră mai mult de 10 – 20 de persoane! - restrictiiinpietele-1584980598.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale au înăsprit măsurile de funcționare a piețelor agroalimentare din municipiul Constanța. Rectricțiile, impuse de conducerea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța, pentru ca piețele să rămână în continuare un loc sigur pentru cumpărături, în contextul pandemiei de Covid – 19.

Prin urmare, pentru a evita aglomerarea, în piețele aflate în spații închise din municipiu – Piața Tomis 3, Piața Griviței, Piața Km. 4 - 5, se va permite accesul unui număr limitat de persoane, nu mai mult de 10 – 20 de persoane. Restricția nu se aplică și în cazul piețelor aflate în spații deschise.

"Pentru siguranța tuturor, personalul din piețele aflate în spații închise administrate de Regie a fost instruit ca, în cazul în care este aglomerat, să nu permită accesul a mai mult de 10 - 20 de persoane deodată. Rugăm clienții piețelor să păstreze distanța socială recomandată de 1 - 2 metri și să evite formarea grupurilor de persoane. De asemenea, îi sfătuim pe constănțeni să se aprovizioneze de la cea mai apropiată piață din zona de domiciliu, evitând astfel deplasările pe distanțe lungi", a declarat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Piețele aflate în administrarea regiei funcționează la parametri normali și sunt aprovizionate constant cu fructe și legume proaspete, astfel încât constănțenii să aibă acces la produse direct de la producătorii locali.

Spațiile sunt dezinfectate periodic și au fost montate dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți, pe care îi încurajăm să le utilizeze. Regia colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului Covid-19. În timpul operațiunii de dezinfecție, tarabele și halele sunt eliberate de marfă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4711 secunde