RESTRICȚII de trafic pe Bulevardul Mamaia. Se lucrează la reabilitarea carosabilului!

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 04 Iunie 2020 156
Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe bulevardul Mamaia
Echipele SC Confort Urban SRL intervin în această săptămână cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe tronsonul cuprins între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Carosabilul este frezat în etapa premergătoare asfaltării.
Pentru buna desfășurare a lucrărilor, în intervalul orar 19:30 – 05:00, traficul rutier este restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.


Concomitent cu lucrările de frezare care au loc pe bulevardul Mamaia, în această noapte continuă asfaltarea carosabilului pe porțiunea delimitată de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu a străzii I.G. Duca, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 19:30 – 05:00.
„Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


Totodată, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei