Astăzi și mâine

Restricții de parcare în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare"

194
Restricții de parcare în zona Bisericii

Articole de la același autor

Dacă aveți treabă, astăzi, pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța, trebuie să știți că nu puteți lăsa mașina în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare". Restricțiile de parcare au fost impuse pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc, astăzi și mâine, pe terenul delimitat de străzile Ștefănită Vodă și Dionisie cel Mic. Intervențiile au fost anunțate în timp util prin distribuirea de flyere.

Proiectul de anvergură implementat de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, vizează crearea a peste 300 de noi locuri de parcare. Lucrările edilitare vor include și amenajarea buclei de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

"Facem apel către conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6464 secunde