Renumitul profesor Lavinia Stan, prezent, din nou, la Constanța

444
Renumitul profesor Lavinia Stan, prezent, din nou, la Constanța - renumitul1-1557852807.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității "Ovidius" o are, din nou, astăzi, de la ora 13.00, ca invitată, pe Lavinia Stan, renumit profesor la Universitatea "St. Francis Xavier" din Canada. De data aceasta, însă, ea în Sala Senatului conferința cu titlul "Justiția de tranziție în spațiul post-sovietic". 


Precizăm că Lavinia Stan este Doctor Honoris Causa al Universității "Ovidius" și o colaboratoare constantă a instituției. Profesor de prestigiu în sisteme politice comparate, ea s-a afirmat în spațiul academic occidental prin publicații la cele mai prestigioase edituri, dar și reviste, fiind, totodată, membră în comitetele științifice sau consiliile de conducere ale unora dintre cele mai importante publicații academice internaționale. 


Plecată de peste 27 de ani din țară, Lavinia Stan a absolvit Facultatea de Științe Economice la București, iar la acest moment este director al Departamentului de Științe Politice de la St. Francis Xavier University, Antigonish, Canada și președinte al Society for Romania Studies.


Anul trecut, distinsul profesor și-a lansat la Constanța cartea "România postcomunistă. Trecut, prezent, viitor", prin care a dorit să ia pulsul țării noastre, după căderea regimului comunist.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0786 secunde