Recomandări de la RADET pentru asociațiile de proprietari din Constanța

471
Recomandări de la RADET pentru asociațiile de proprietari din Constanța - radet-1554494253.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții asociațiilor de proprietari sau locatari din Constanța sunt așteptați, sâmbătă și duminică, la punctele termice stabilite să ridice procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii martie 2019. Programul de prezentare este, în ambele zile, între orele 8 și 10 și între orele 14 și 17.


"Reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța, luni, 8 aprilie, între orele 8 și 16.30, și marți, 9 aprilie, între orele 8 și 12. În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în Mwh", explică reprezentanții RADET Constanța.


Potrivit acestora, pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii martie 2019 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.


"Rugăm administratorii asociațiilor de proprietari ca, în condițiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii martie 2019, să se adreseze Serviciului Public de Asistență Socială Constanța, situat în strada Unirii nr. 104", mai spun cei de la RADET Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde