Real Madrid, eliminată de Ajax din Liga Campionilor, după 1-4 pe Bernabeu

630
Real Madrid, eliminată de Ajax din Liga Campionilor, după 1-4 pe Bernabeu - 974648realmadridajax2-1551858163.jpg

Articole recomandate

Real Madrid, câștigătoarea ultimelor trei ediții ale trofeului, a fost eliminat din Liga Campionilor la fotbal de Ajax Amsterdam, care s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', marți seara, în manșa secundă a optimilor de finală.



După victoria cu 2-1 de la Amsterdam, Real Madrid a fost umilită în propriul fief de ''lăncieri'', care au administrat echipei lui Santiago Solari a treia înfrângere consecutivă în mai puțin de o săptămână, după 0-3 și 0-1 cu FC Barcelona, în Cupa Spaniei, respectiv La Liga.

Dusan Tadic a fost MVP-ul echipei olandeze, cu pase de gol la reușitele lui Hakim Ziyech (7) și David Neres (18), și o un gol de excepție în min. 62, după ce a existat consultarea arbitrajului video (VAR) pentru o posibilă minge scăpată în aut la faza premergătoare. Marco Asensio a readus speranțele madrilenilor prin golul realizat în min. 70, dar Lasse Schoene l-a surprins pe portarul Thibaut Courtois două minute mai târziu (72), dintr-o lovitură de pe partea stângă a atacului olandez.

Real, care a fost lipsită de clarviziune, de inspirație și chiar de șansă (două bare în prima repriză, Varane și Bale), a încheiat meciul în zece oameni, Nacho fiind eliminat în min. 90+4.

Real Madrid, care a suferit a patra înfrângere consecutivă pe teren propriu în toate competițiile, va lipsi din semifinalele Champions League pentru prima oară din 2010.

În fața a 77.013 spectatori au evoluat echipele:

Real Madrid: Courtois - Dani Carvajal, Varane, Nacho Fernandez, Sergio Reguilon - Modric, Casemiro (Fede Valverde, 87), Kroos - Lucas Vazquez (Bale, 29), Benzema (căpitan), Vinicius Junior (Marco Asensio, 35). Antrenor: Santiago Hernan Solari.

Ajax Amsterdam: Onana - Mazraoui (Veltman 81), De Ligt (căpitan), Daley Blind, Tagliafico - van de Beek, Schoene (de Wit, 73) - Frenkie de Jong - Neres (Dolberg. 74), Tadic, Ziyech. Antrenor: Erik Ten Hag.

Arbitru: Felix Brych (Germania)

Cartonașe galbene: Carvajal (30), Nacho Fernandez (90+3, 90+4), Mazraoui (26).

Cartonaș roșu: Nacho Fernandez (90+4). AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5483 secunde