Rău-platnicii vor rămâne fără căldură în apartamente

362
4
Rău-platnicii  vor rămâne fără căldură  în apartamente - restante-1508255602.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care înregistrează datorii la plata facturilor riscă să rămână fără căldură. Tocmai de aceea, RADET îi atenționează pe toți consumatorii care înregistrează restanțe să își achite datoriile pentru a-și asigura necesarul de căldură în sezonul rece.

"Neplata consumului de energie termică pune în dificultate funcționarea întregului sistem de alimentare centralizată cu energie termică, mai ales în condițiile în care CET Palas este obligat să achite în avans contravaloarea gazelor naturale pentru producerea energiei termice necesare municipiului Constanța", au declarat reprezentanții regiei.

Plata facturilor se poate face la oricare sucursală a Băncii Transilvania sau a BRD, fără comision de achitare, sau la casieriile RADET Constanța, situate pe strada Badea Cârțan nr. 14 A, strada Nicolae Bălcescu nr. 14 și aleea Cutezătorilor nr. 13 (Inel II).

Comentează știrea

matei
17 octombrie 2017
radet

de ce nu faceti controale impreuna cu pol. locala in ap. care si-au montat centrale pe gaz cu debansari ilegale de la caldura centralizata??????EX.bl. L75a ,al. garofitei 14. multumesc

constantin
18 octombrie 2017
radet

ptr ca matei apartamentul meu e proprietate privata.mai multt sunt repartitoare deja la intrarea in bloc deci considera ca nundau drumulmlacaldura.pe de alta parte cat a fost frig eu am incalzit blocul deci liniste.tu ca un om bun poti sa platesti ca fraierul si stai in frig pana ccand babele vor caldura.in rest poate nunsti dar e dreptul conumatorului sa aleaga.ca e vb de gaz sau aer conditionat e tot mai ieftin ca la radet.

jj
18 octombrie 2017
jj

matei, in toate tarile din vest nu exista incalzire centralizata, ea fiind caracteristica fostelor tari socialiste. viitorul e incalzirea individuala : gaze, electric, lemne...etc. si contorizarea individuala la orice.

calorie
18 octombrie 2017
Ce titlu inselator

Un datornic la caldura nu are contract cu RADET si nu are ce sa plateasca acolo ... Articolul se refera la ASOCIATII, cele care au datorii. Asociatiile vor ramane fara caldura, adica tot poporul, inclusiv cei care platesc luna de luna.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3959 secunde