RATC suspendă linia 40 C

419
1
RATC suspendă  linia 40 C - ratc-1498228100.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere faptul că studenții intră în vacanță, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător de suspendarea liniei 40 C, în perioada 3 iulie - 2 octombrie. Abonamentele emise pe această linie rămân valabile pe linia 5 - 40.

Ca noutate pentru călători, tot de luna aceasta, ei se pot plimba cu autobuzele etajate, o călătorie costând 1,5 lei de persoană. Traseul este valabil de la Gară la Tabăra Turist Mamaia și invers. De precizat că biletele se pot procura și de la conducătorii auto ai acestor autobuze. Gratuitățile și abonamentele nu sunt valabile, deoarece este traseu turistic. 

Comentează știrea

SEVER
24 iunie 2017
HAHALERELE NOASTRE

cea mai proasta deservire de transport in comun, cea mai restransa retea,cele mai proaste si poluante si incomode autobuze, le gasiti in Constanta,al doilea cel mai mare port din Europa(1-roterdam).tramvaie nu,troleibuze nu, autobuze de mici dimensiuni pt strazile dintre bulevarde nu.singura retea din Romania unde transportul in comun circula doar pe cateva bulevarde. oare,Clujul, Timisoara,Iasi, Oradea etc nu se gasesc tot pe teritoriul acestei tari? chiar daca edilii nostri sunt incapabili, oare sunt si prosti? nu le da prin capul lor sec sa ia exemplu dela aia unde genul asta de institutie functioneaza? am ajuns, noi astia anti-comunisti convinsi, sa facem comparatie intre transportul din epoca plumbuitului si actuala situatie a transportului in comun si sa o regretam pe prima.....Pe deasupra se gasesc imbecili "iluminati" sa injure companiile de maxi-taxi, singurele care deservesc interiorul cartierelor,care ne scutesc sa mergem 1,5km pana la cea mai apropriata statie de autobuze.nu este vorba de faptul ca Mazare a fost un escroc care a devalizat orasul,caci pana la papitoiul asta au fost altii cu pretentii de edili gospodari.acum avem un alt incapabil neavenit. treaba este când o sa avem un primar si o echipa care sa aiba o singura calitate ,cea de GOSPODAR.?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9989 secunde