RATC se modernizează. Wi-fi gratuit și monitorizare GPS, în extindere

378

Articole de la același autor

RATC Constanța dorește realizarea unui transport în comun cât mai plăcut, optimizat în funcție de nevoile cetățenilor orașului Constanța. 

Așadar, utilizatorii de smartphone, laptop, tabletă pot accesa gratuit rețeaua de internet.

În proximitatea chioșcurilor, vă puteți conecta gratuit la internet cu viteze mari de acces selectând rețeaua RATC free WiFi. Astfel, în următoarele chioșcuri au fost montate hotspot-uri WiFi: Eliberării - intersecția str. Dezrobirii cu str. Eliberării, Gară 40/43 - vis a vis de Gara Centrală, Km 4/5 - b-dul Aurel Vlaicu (lângă pod km4/5), Magazinul Tomis - str. Mihai Viteazu, Tomis III - intersecția b-dul Tomis cu str. Soveja, Vama - B-dul Tomis în dreptul ANAF Constanța, Km 5 - șoseaua Mangaliei, Poarta 6 - str. Brizei, Piața Roșie, Baba Novac - intersecția str. Baba Novac cu str. Soveja, Dacia - B-dul Tomis, Brotăcei - str. Dobrilă Eugeniu, Km 4 - șoseaua Mangaliei și Primăverii - str. Eliberării.

Accesul gratuit la internet va fi extins la toate punctele de vânzare bilete și abonamente. Până la sfarșitul lunii octombrie, vă veți putea conecta gratuit la internet și în apropierea următoarelor puncte: Bulevard - intersecția b-dul Alexandru Lăpușneanu, CET Piață - b-dul Aurel Vlaicu, Gară 2/5 - intersecția b-dul Ferdinand cu str. Theodor Burada – Parc Gară, Spitalul Mare - b-dul Tomis (lângă Sitalul Județean) și Poarta 1 - dispecerat. În plus, în autobuzele RATC au fost schimbate routerele cu echipamente care permit un număr mai mare de conexiuni simultane la viteze 4G. Conectarea se face prin alegerea rețelei WiFi RATC-Constanța și autentificarea pe pagina de Captive Portal cu numărul personal de telefon.

Pe de altă parte, începând de anul trecut, toate autobuzele RATC sunt monitorizate și dispecerizate prin GPS. Pe lângă funcția de administrare a flotei de autobuze, o componentă a proiectului o reprezintă informarea călătorilor cu privire la timpul de așteptare sau modificările de traseu. Astfel, în strânsă legătură cu monitorizarea GPS, RATC Constanța a instalat 10 panouri led de informare în mai multe stații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6408 secunde