RAEDPP continuă reabilitarea clădirilor. Imobil din centrul Constanței, renovat

198
RAEDPP continuă reabilitarea clădirilor. Imobil din centrul Constanței, renovat - 4iunieraedppreabilitareiunie2020-1591259111.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța continuă amplul proiect demarat în anul 2019, prin care își propune refacerea acoperișurilor și fațadelor imobilelor situate în municipiul Constanța. 


În urma procedurii de atribuire, în această săptămână au fost demarate lucrările de reabilitare a primei clădiri cu destinația de locuință, cu respectarea avizelor Direcției Județene pentru Cultură Constanța. Este vorba despre un imobil situat în zona centrală a municipiului, cu acoperișul, fațada și tâmplăria exterioară în stare avansată de degradare. Arhitectura imobilului a fost deteriorată de modificările efectuate de către foștii chiriași ai Regiei. Nerespectând prevederile contractuale, locatarii au executat atât lucrări asupra fațadei, cât și în interior, fără a avea acordul RAEDPP și fără a deține autorizație de construcție, fapt care a sporit gradul de degradare a clădirii și a dus la rezilierea contractului și evacuarea chiriașilor.


"Nu este prima dată când chiriași ai Regiei realizează intervenții fără a avea acordul nostru, pricinuind astfel însemnate stricăciuni. Prin lucrările pe care începem să le derulăm, imobilul își va schimba înfățișarea și va fi adus la aspectul inițial. Vom urmări în permanență exploatarea imobilelor pe care Regia le are în administrare, pentru a nu se mai repeta astfel de situații", a precizat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.


După finalizarea lucrărilor, care vor dura aproximativ 30 de zile, imobilul va fi repus în circuitul de exploatare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2604 secunde