Puteți ridica facturile fiscale de la RADET

157

Articole de la același autor

Conducerea Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța anunță că, începând de ieri, 11 martie și până vineri, 13 martie, reprezentanții asociațiilor de proprietari care nu primesc factura fiscală lunară pe email, sunt invitați la punctele termice stabilite pentru ridicarea acesteia. Programul este valabil în intervalul orar 8.30 - 10.30 și 14.00 - 16.00.
Începând de luni, 16 martie, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari pot ridica factura fiscală de la sediul RADET, din strada Badea Cârțan nr. 14 A. Pe această cale, RADET le reamintește tuturor consumatorilor că pot comunica regiei adresa de email la care să li se expedieze facturile fiscale în format electronic, pentru a beneficia de acestea în timp util. 


În altă ordine de idei, având în vedere noile prevederi privind prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus, începând cu data de 11 martie, regia a decis să suspende audiențele cu directorii instituției. Ca urmare, orice sesizare pe care publicul o are, poate fi adresată instituției la numărul de telefon 0241.616.792, disponibil non-stop sau pe adresa de email [email protected].






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6937 secunde