Psihologii din toată țara se întâlnesc la Mamaia

163
Psihologii din toată țara se întâlnesc la Mamaia - psiholog-1527146916.jpg

Articole de la același autor

Asociația de Psihologie Industrială și Organizațională (APIO) organizează, în perioada 24-26 mai, la Hotel Del Mar din stațiunea Mamaia, cea de-a XVIII-a ediție a importantei Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională "Horia D. Pitariu", cu tema "Psihologia organizațiilor și leadership-ul în societate". 


Ediția din acest an propune ca temă centrală de dezbatere problematica leadership-ului în organizații și societate. Pornind de la procedurile și metodologiile de evaluare în domeniul organizațional, continuând cu cele de analiză a datelor și fundamentare a deciziilor și finalizând cu intervențiile vizând schimbarea organizațională, participanții – psihologi, antreprenori, profesori, cercetători și studenți – vor analiza împreună ce înseamnă și cum se evaluează conducerea în societatea actuală. 


Manifestarea științifică a debutat astăzi, cu șapte workshop-uri, la care vor participa, alături de psihologi, atât manageri ai instituțiilor de stat, ai unor mari companii naționale și internaționale, cât și ai companiilor care activează în mediul online, pentru a înțelege mecanismele de conducere pe diferite paliere ale societății. 


Workshop-urile vor reprezenta un prilej de a expune participanților exemple practice referitoare la analiza rețelelor ca metodă în construcția instrumentelor de diagnostic psihologic, evaluarea performanțelor, evaluarea personalității și dezvoltarea grupurilor de performanțe, analiza muncii în cadrul celei de-a patra revoluții industriale, dezbaterea asupra conceptului de "corporate psychopats" și analiza dimensiunii de gen a identității profesionale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0655 secunde