Proiectul „Dobrogea Expres” prinde contur. A fost semnat contractul de servicii

de Cuget Liber Vineri, 10 Iulie 2020 245
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Constanța – Tulcea, potrivit Digi24.


CNAIR a semnat, vineri, contractul de servicii având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Constanța-Tulcea", cu ofertantul desemnat câștigător al procedurii de achiziție publică, respectiv Asocierea Search Corporation SRL – Egis România SA.


Valoarea contractului este de 17.845.626,28 lei fără TVA. Durata contractului de servicii este de 24 luni de la data de începere a contractului.


„Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localitățile Ovidiu și Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel național pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” și care realizează legătura între localitățile Constanța - Babadag - Tulcea - Isaccea - Măcin - Brăila. Acest drum va asigura baza necesară cererii de transport în creștere și un grad ridicat de siguranță a traficului rutier”, arată CNAIR.


Proiectul „Drum Expres Constanța – Tulcea” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei