Programul casieriilor RAJA de Rusalii

116
Programul casieriilor RAJA de Rusalii - raja-1591271374.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorii de Rusalii, activitățile societății RAJA S.A. se desfășoară neîntrerupt. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi. 


În schimb, luni, 8 iunie, toate casieriile RAJA vor fi închise. Începând de marți, 9 iunie 2020, acestea își vor relua programul normal de lucru. 


În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA - https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar, direct debit, dar și la punctele de plată Pay Point / Payzone.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7552 secunde