PROGNOZA METEO pentru intervalul 11 - 24 noiembrie, la Constanța

de Cuget Liber Luni, 11 Noiembrie 2019 2061
PROGNOZA METEO pentru intervalul 11 - 24 noiembrie. Vremea se menține caldă în cea mai mare parte a țării până în jurul datei de 21 noiembrie, cu valori de temperatură cu până la 8...10 grade peste mediile multianuale. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 12 și 21 de grade, cel mai cald în Muntenia. O răcire a vremii este estimată a se produce începând din 22 noiembrie. Ploile își vor face apariția la mijlocul acestei săptămâni, dar și în jurul datei de 20 noiembrie. Și la munte se anunță vreme caldă cu temperaturi pozitive inclusiv noaptea, scrie romaniatv.net


DOBROGEA

În cea mai mare parte a intervalui, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu variații nesemnificative de la o zi alta. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 16 și 22 de grade, iar valorile nocturne vor fi de 8...13 grade, mediat regional. După data de 22 noiembrie, este estimată o scădere a temperaturilor, însă cel mai probabil acestea vor fi apropiate sau ușor peste cele climatologic specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi unul deficitar, probabilitatea de apariție a ploilor fiind mai ridicată doar spre finalul celor două săptămâni de prognoză.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei