PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Vreme oscilantă! Ploi și temperaturi scăzute, dar și soare și cald

1998
PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Vreme oscilantă! Ploi și temperaturi scăzute, dar și soare și cald - sfaturivremeploioasa-1503320502.jpg

Articole recomandate

Regimul termic prognozat de către meteorologi pentru următoarele două săptămâni în România este unul oscilant, în care vor exista perioade cu valori termice de până la 34-35 de grade Celsius, dar și intervale cu maxime de sub 29 de grade Celsius și probabilitate de apariție a ploilor, atât în zilele următoare, cât și la finele lunii august - începutul lunii septembrie, arată estimările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), publicate luni și valabile pentru perioada 21 august - 4 septembrie.


În Dobrogea, în primele două zile ale intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere, de la medii în jurul a 30 de grade, la 24 — 25 de grade. Vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât mediile maximelor vor fi de 28 — 29 de grade. Spre sfârșitul intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere ușoară, până spre medii ale valorilor diurne de 26 — 27 de grade. De asemenea, minimele termice vor fi în scădere până în data de 23 august, de la medii în jurul a 19 grade, spre 15 — 16 grade, apoi vor crește din nou, iar media se va situa în jurul valorii de 18 grade. În primele două zile ale intervalului vor fi averse slabe, urmând ca probabilitatea de ploaie să fie din nou în creștere în intervalul 30 august — 2 septembrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7013 secunde