Prognoza meteo în intervalul 4 martie – 1 aprilie. Nu scăpăm de ploi, dar temperaturile cresc

2302
Prognoza meteo în intervalul 4 martie – 1 aprilie. Nu scăpăm de ploi, dar temperaturile cresc - laleleinside-1551607243.jpg

Articole recomandate

Dacă vreți să vă faceți planuri pentru următoarele săptămâni, ar fi bine să consultați prognoza valabilă pentru intervalul 4 martie - 1 aprilie. Temperaturile sunt în creștere în toată țara și este de așteptat să avem parte de ploi, scrie libertatea.ro


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo valabilă pentru următoarele patru săptămâni. 


Cum va fi vremea în săptămâna 4 – 11 martie 



Meteorologii spun că vom avea parte de temperaturi ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări. Cât despre precipitații, sunt anunțate ploi slabe în regiunile extracarpatice, iar la munte și în nordul țării vor fi precipitații abundente. 


În rest, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. 


Vremea în săptămâna 18 – 25 martie 


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Meteorologii spun că în centrul, vestul și nord-vestul țării vor fi ploi slabe, iar în rest nivelul precipitațiilor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă. 


Cum va fi vremea în intervalul 25 martie – 1 aprilie 


Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării și normale pentru acestă săptămână în rest. 
Prognoza meteo în perioada 11 – 18 martie La nivelul întregii țări, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. 



De asemenea, în cea mai mare parte a țării, cantitățile de precipitații estimate a se înregistra vor fi ușor excedentare. 







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6284 secunde