PROGNOZA METEO / Cum va fi vremea în următoarele zile

195
PROGNOZA METEO / Cum va fi vremea în următoarele zile - primavaraploaie1519386133-1523194971.jpg

Articole recomandate

PROGNOZA METEO LUNI ÎN ȚARĂ

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice și se va menține predominant frumoasă. Ziua cerul va fi mai mult senin, iar noaptea se va înnora temporar în regiunile vestice și pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde viteza la rafală va mai depăși 55...60 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în nordul Moldovei, precum și în zonele de munte și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 11...14 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 13 grade, mai coborâte până în jur de -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de brumă. Spre sfârșitul intervalului în sud-estul teritoriului, local se va forma ceață.

PROGNOZA METEO MARTI ÎN ȚARĂ

Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, nord-vestice, precum și în zona de munte aferentă, unde ziua, pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, mai scăzute pe litoral, unde vor fi între 12 și 15 grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 13 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, îndeosebi în sud-estul țării, pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI ÎN ȚARĂ

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când se vor semnala averse și descărcări electrice pe arii relativ restrânse la munte și izolat în celelalte regiuni, cu precădere în cele sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona montană aferentă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, mai coborâte pe litoral, între 9 și 14 grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase în special din est și sud-est, pe spații mici va fi ceață.

sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Social : Vreme rece de Paște, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5095 secunde