Profitați de vremea frumoasă și participați la o plimbare cu bicicleta!

311
Profitați de vremea frumoasă și participați la o plimbare cu bicicleta! - profitalamaxim-1566588034.jpg

Articole de la același autor

Ieșiți la o plimbare de familie și profitați de vremea frumoasă promovând stilul sănătos de viață pe biciclete în cadrul celei de-a 24-a ediții Constanța Pedalează din 2019. Alături de prieteni și familie, dar și alți pasionați de sport, participați la o relaxantă plimbare de grup în această sâmbătă, începând cu ora 17.00 de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.


Evenimentul este centrat pe socializare și mișcare, fiecare fiind binevenit în gașca bicicliștilor. Important de reținut este că copiii sub 14 ani nu au voie să participe la eveniment dacă nu sunt însoțiți de către unul dintre părinți, iar cei cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani să aibă buletinele la ei. Conducătorul plutonului nu trebuie să fie depășit în cadrul plimbării, circulația având loc doar pe prima bandă a drumului. Este recomndat ca distanța dintre participanți să fie minimă, păstrându-se direcția de mers. La apariția diferitelor obstacole pe traseu este bine să semnalizați partea pe care se află. De asemenea, organizatorii recomandă participanților purtarea echipamentului specific pentru bicicliști (lumini față/spate și cască).


Orice participant își asumă responsabilitatea privind respectarea regulilor de circulație, iar pentru detalii puteți apela la numărul 0769812195.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.515 secunde