Pro și contra VACCINĂRII OBLIGATORII. "Avem dreptul de a alege. Merg până în pânzele albe!"

1386
1
Pro și contra VACCINĂRII OBLIGATORII.

Articole de la același autor

Senatorii au votat, recent, Legea vaccinării, prin care vaccinarea devine obligatorie, iar accesul copiilor nevaccinați în creșele și grădinițele de stat va fi interzis. În plus, părinții care vor refuza să-și vaccineze copiii riscă amenzi de până la 10.000 de lei. 


Cea mai mare parte a medicilor salută decizia parlamentarilor, considerând că prezența copiilor nevaccinați în comunitățile educative reprezintă un risc major de îmbolnăvire. 
Există însă, mai ales în rândul mămicilor, voci puternice de opoziție. "Nu vrem să fim constrânși să ne vaccinăm copiii", este mesajul transmis de aceste mămici. Printre acestea, se numără și dr. Cătălina Rudencu, președinte al Asociației EDUVIT, care a inițiat, pe o rețea de socializare, o campanie prin care mămicile sunt invitate să se organizeze și să semneze o petiție pentru introducerea unor amendamente în această lege. 


Iată mesajul transmis de dr. Cătălina Rudencu: 


"Dragi colegi medici, 
Dacă nu sunteți de acord cu obligativitatea vaccinării impusă de proiectul de lege a vaccinării care a trecut de Senat și va ajunge la Camera Deputaților spre aprobare, haideți să încercăm să semnăm un memoriu către deputații constănțeni, pentru a susține introducerea unor amendamente în această lege restrictivă a libertății de alegere.
Detalii, la telefon 0742.824.374 sau mesaj pe Messenger!" 


XXX 


Reacții diverse vizavi de această inițiativă: 


"Nu voi vaccina copilul și nu voi plăti nicio amendă, merg până în pânzele albe!" 


"Avem dreptul de a alege!" 


"Colegiul Medicilor din România oare ce reacție are față de această inițiativă?" 


"Exemplul ar trebui preluat de medicii din toată țara. Felicitări!" 




Comentează știrea

unul
27 octombrie 2017
pauza de democratie s-a terminat

Japonezii sunt patiti privind vaccinarea fetitelor cu HPV. Mai mult, AU RETRAS sprijinul pentru vaccinul HPV: https://www.tokyotimes.com/side-effects-in-young-girls-take-gardasil-out-from-japanese-market/ Plățile de daune, de aproape 6 milioane de dolari, au acoperit doar câteva din cele 200 de plangeri care au fost depuse până în prezent. 5 MILIOANE DE DOLARI !!! Asta vor sa faca acum fetitelor noastre.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7911 secunde