PRINS CU BULETINUL FALS, ASCUNS ÎN PORTOFEL. Ce spun polițiștii

172
PRINS CU BULETINUL FALS, ASCUNS ÎN PORTOFEL. Ce spun polițiștii - ci1-1527157728.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit ascunsă în portmoneul unui cetățean din R. Moldova, o carte de identitate falsă. 


În ziua de 24 mai a.c., în jurul orei 02.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în țară, pasager într-un autocar, marca SETRA, înmatriculat în România, cetățeanul moldovean Nicușor G., în vârsta de 27 de ani.
În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit persoanei și bagajelor, în urma căruia a fost descoperită, în portmoneul lui Nicușor G., o carte de identitate cu însemnele autorităților române, având imprimată fotografia acestuia.


Cu ocazia verificărilor specifice efectuate lucrătorii noștri au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals. 


Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a primit cadou documentul de la un prieten, cetățean ucrainean, pentru a-și găsi mai ușor un loc de muncă.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5819 secunde